myrskynmerkit.fi

Vittu Kun Vituttaa Lyrics: Mua itketti kun olin vauva / Lapsena keljutti / Sitten musta tuli nuori / Ja alkoi vituttaa / Mua vituttaa niin ankarasti ... 11 May 2009 — Mua itketti kun olin vauva, lapsena keljutti. Sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa. Mua vituttaa niin ankarasti, vituttaa aamusta ... Full and accurate LYRICS for "Vittu Kun Vituttaa" from "Ismo Alanko": Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi, kierrän kriisiryhmänne kaukaa, älä tyrkytä ... 12 Sept 2015 — Ismo Alanko Vittu kun vituttaa lyrics: Mua itketti kun olin vauva / Lapsena keljutti / Sitten musta tuli nuori... Vittu kun vituttaa Lyrics. Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa. Mua vituttaa niin ankarasti 25 Jul 2017 — Lyrics for Vittu Kun Vituttaa by Ismo Alanko. Mua itketti kun olin vauva Lapsena keljutti Sitten musta tuli nuori Ja alkoi vituttaa Mua... Vittu kun vituttaa Songtext von Ismo Alanko mit Lyrics, deutscher Übersetzung, Musik-Videos und Liedtexten kostenlos auf Songtexte.com. Lyrics.lol is the worlds biggest collection of song lyrics from A to Z. ... Vittu Kun Vituttaa. Mua itketti kun olin vauva. Lapsena keljutti Read or print original Vittu Kun Vituttaa lyrics 2021 updated! Mua itketti kun olin vauva / Lapsena keljutti / Sitten musta tuli nuori / Ja. Vittu Kun Vituttaa lyrics - Ismo Alanko - Album: other songs, Vittu Kun Vituttaa ringtones, search for Ismo Alanko lyrics, album: other songs ... Mua itketti kun olin vauva. Lapsena keljutti. Sitten musta tuli nuori. Ja alkoi vituttaa. Mua vituttaa niin ankarasti. Vituttaa aamusta iltaan Lyrics to song "Vittu kun vituttaa" by Ismo Alanko: Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa Mua vituttaa niin ... Lyrics to song "Vittu kun vituttaa" by Ismo Alanko Säätiö: Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa Mua ... Vittu Kun Vituttaa lyrics: Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa Mua vituttaa niin ankarasti vituttaa ... Original lyrics of Vittu Kun Vituttaa song by Ismo Alanko. Explain your version of song meaning, find more of Ismo Alanko lyrics. Ismo Alanko Vittu Kun Vituttaa lyrics : Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli ... Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa. Mua vituttaa niin ankarasti vituttaa aamusta iltaan Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa lyrics lyrics: Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa Mua vitutt ... Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa | Mua itketti kun olin vauva Lapsena keljutti Sitten musta tuli nuori Ja alkoi vituttaa Mua vituttaa. vittu kun vituttaa. Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi kierrn kriisiryhmnne kaukaa l tyrkyt minulle terapiaa kaada lis paskaa mun niskaan Vittu Kun Vituttaa lyrics by Ismo Alanko on Joululevy (1999), Superlajitelma -boksi (2013) Vittu Kun Vituttaa (Live) Lyrics by Ismo Alanko from Kolmannesvuosisata Taiteilijaelämää - Live. Now, listen to all your favourite songs, along with the ... Lyrics & Chords of Vittu Kun Vituttaa by Ismo Alanko, Mua itketti kun olin vauva Lapsena keljutti Sitten musta tuli nuori Ja alkoi vituttaa Mua vituttaa n. Music video and lyrics - letras - testo of Vittu Kun Vituttaa by Ismo Alanko. SongsTube provides all the best Ismo Alanko songs, oldies but goldies tunes ... Kappale ja esittäjä, osuma-%. Vittu Speechless singer …, vaikken vittu omista vittuu. Vittu mua vittu vituttaa, joka vitun päivä vittu, ku mull vittu eioo ... Original and similar lyrics ... niin ankarasti vituttaa aamusta iltaan vituttaa, on kaikki turhaa vittu kun vituttaa Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi ... [G Ab C F Fm Cm Em Am] ➧ Chords for Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa * LYRICS * with song key, BPM, capo transposer, play along with guitar, piano, ... Vittu että vittu voikin vituttaa. Mua kiinnosta ei, älkää häiritkö hei, Ei tänne tulla saaaa. Vittu! Voihan vittu pillu perseen kyrvänpää. Menkää helvettiin nyt ... Chords for Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa * LYRICS *.: G, C, Cm, Fm. Chordify is your #1 platform for chords. Grab your guitar, ukulele or piano and jam ... Sign up for Deezer and listen to Vittu kun vituttaa (Live) by Ismo Alanko and 73 million more tracks. vittu kun vitutta تحميل واستماع mp3 mp4. ... Ismo Alanko Säätiö Vittu kun vituttaa mp3. تحميل. Ismo Alanko Vittu Kun Vituttaa LYRICS mp3. niiden suulaat lortot uggeissaan, jotka haluu pitää metelii tunteistaan. Vitun kaula-aukot navas, pillifarkut laval. Ennen tapan alal oli pääs bandana. Vituttaa ... Lyrics, Song Meanings, Videos, Full Albums & Bios: Ampukaa Itsenne, Kettutytöt, Ei Aseita Lapsille, Vittu Kun Vituttaa, Nyt Vittu Dokaa, Kokoomusnuoret, ... VITTU KUN VITUTTAA mp3. VITTU KUN VITUTTAA. تشغيل download تحميل. Ismo Alanko Vittu Kun Vituttaa LYRICS mp3. Ismo Alanko Vittu Kun Vituttaa LYRICS. Vittu! Vittu että vittu voikin vituttaa. Mua kiinnosta ei, älkää häiritkö hei. Ei tänne tulla saaaa. Vittu! Voihan vittu pillu perseen kyrvänpää Vittu! Vittu, että vittu voikin vituttaa. Mua kiinnosta ei, älkää häiritkö hei. Ei tänne tulla saa. Vittu! Voihan vittu, pillu, perseen kyrvänpää Watch the video for Vittu kun vituttaa from Ismo Alanko Säätiös Joululevy for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Find Kiitti vitusti lyrics, a song performed by Tommy Tabermann and Tommy Tabermann : Joo! Kiitti vaan vitusti Vituttaa niin vitusti tämä saatanan elämä ... Vittu ku vituttaa, mut mä en unta saa. Sä voit laittaa sen hanuriin. Credits Writer(s): S. Aalto, M. Wettenranta, S. Huhtala, M. Wennerström Lyrics powered ... ISMO ALANKO song lyrics list. ... Ismo Alanko albums and lyrics list ... Taiteilijael?m? lyrics · V?rityskirja lyrics · Vittu Kun Vituttaa lyrics.
Bing Google